Φουρέιρα: Η sexy photo που συγκέντρωσε 30 χιλ. likes σε μια μόνο ώρα (pics)

Δεν χρειαζόμασταν καμιά φωτογραφία να μας επιβεβαιώσει το πόσο sexy είναι η Ελένη Φουρέιρα το Instagram όμως μίλησε!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την πανέμορφη pop καλλιτέχνιδα στα social media να γοητεύει τους θαυμαστές της με τις μοναδικές πόζες της και την αξεπέραστη ομορφιά της. Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο τις πιο sexy και όμορφες γυναίκες της showbiz, μη ξεχνάς άλλωστε πως είναι η απόλυτη Pop Queen και αποτελεί είδωλο για πολλά κορίτσια εκεί έξω.

Αυτή τη φορά με τη δημοσίευσή της, όχι μόνο τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά μας απέδειξε και με το παραπάνω πως ήταν είναι και θα είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα star που θα λατρεύουμε για πάντα.

Με μια σειρά φωτογραφιών η όμορφη Φουρέιρα έφερε στο Instagram το καλοκαίρι μια ανάσα πιο κοντά και μόλις δεις τις πόζες της με το sexy μπικίνι της θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μας.

Με ένα λευκό μπικίνι παρουσίασε τη νέα της συλλογή μαγιό και όπως αποκάλυψε το συγκεκριμένο σύνολο σχεδιάστηκε ειδικά για την ημέρα που θα επιστρέψουμε ξανά στις παραλίες. Όπως και να ‘χει, είτε αυτό είναι ένα μακρινό πλάνο είτε όχι, η Ελένη κατάφερε να μας στείλει παραλία από δύο μόνο φωτογραφίες. Πόσο γοητευτική και πόσο…. καλοκαιρινή;

Πριν δεις πάντως τη δημοσίευσή της, να σου πούμε πως σε λιγότερο από μία ώρα το post της συγκέντρωσε 30 χιλιάδες likes και φυσικά αυτός ο αριθμός ανεβαίνει τρομακτικά από λεπτό σε λεπτό.

Δες στη gallery περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved