O γιος του Drake μεγάλωσε και είναι αγνώριστος (photo)

Ο γιος του Drake είναι πανέμορφος και το Instagram έχει τρελαθεί με την πρόσφατη φωτογραφία του.

Πόσο καιρό έχεις να δεις τον γιο του Drake, Adoni; Πλέον το αγοράκι είναι 3ων ετών και όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες έχει μοιάσει στη μαμά του! Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως είναι ένας γλύκας και εκείνο που έχει κάνει τους διαδικτυακούς φίλους των γονιών του να τον ερωτευτούν ακόμη περισσότερο είναι τα ξανθά μαλλιά του και οι αξιολάτρευτες μπούκλες του.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών ήρθε από τη μητέρα του Sophie Brussaux. Η σύζυγος του Drake αποφάσισε να ενθουσιάσει τους followers της στο Instagram με τις φωτογραφίες του μικρού και ναι, φρόντισε να δείξει πόσο της μοιάζει και να αφήσει για λίγο στην άκρη το διάσημο ράπερ.

Με μια σειρά φωτογραφιών, μαμά και γιός πόζαραν μπροστά από ένα μαύρο πανάκριβο αυτοκίνητο. Σε αυτό το post η Sophie συγκέντρωσε περισσότερα από 52 χιλιάδες likes ενώ στο δεύτερο post της ξεπέρασε τα 60.000.

Βέβαια, πριν μπεις στη gallery και δεις τις φωτογραφίες του Adonis να σου πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στα social media. Ο Drake έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν φωτογραφίες και έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και ένας τέλειος χαζομπαμπάς.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved