Η Kylie Jenner πόζαρε με μαγιό και πήρε 6 εκ. likes μέσα σε 10 ώρες

Η Kylie έκανε το κοινό της να μην μπορεί να σταματήσει να κάνει likes στη νέα της ανάρτηση.

Η Kylie Jenner πόζαρε με μαγιό και πήρε 6 εκ. likes μέσα σε 10 ώρες

Στον τομέα celebrities, υπάρχουν πολλά ονόματα που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Διάσημες κυρίες που καταφέρνουν με τις αναρτήσεις τους να αφήσουν άφωνο το κοινό και που καταφέρνουν να το κάνουν να συζητάει το κάθε μικρό γεγονός στη ζωή τους ακόμα και εβδομάδες μετά.

Η Kylie Jenner, για παράδειγμα, είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει από μικρό να χειρίζεται τα social media. Άλλωστε, η οικογένειά της και το ριάλιτι που δημιούργησαν έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες του οποιουδήποτε.

Η νεαρή της οικογένειας, όμως, όσο μεγάλωνε, τόσο περισσότερο έβρισκε δικούς της τρόπους να ανεξαρτητοποιείται επαγγελματικά και το αποτέλεσμα είναι η βιομηχανία ομορφιάς που δημιούργησε. Όσον για τον λογαριασμό της στο Instagram, αυτός μετράει 226 εκατομμύρια followers που ενθουσιάζονται με οποιαδήποτε δημοσίευσή της.


Πρόσφατα, η περήφανη μαμά της Stormi έκανε ένα post. Σε αυτό ποζάρει φορώντας ένα πολύ σέξι μαγιό μπροστά στην πισίνα της. Σίγουρα το pool outfit είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και αποστομωτικό, οπότε, τελικά, δεν είναι να απορείς που μέσα σε 10 ώρες η ανάρτηση ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε το αγαπημένο κορίτσι και τρέλανε το Insta.