Justin - Hailey Bieber: Η φωτογραφία από την έξοδό τους εν μέσω COVID

Όλοι ζήλεψαν αυτό το θέαμα και δεν είναι να απορείς αφού είμαστε τόσους μήνες κλεισμένοι στο σπίτι.

Μας έχουν λείψει οι έξοδοι. Αυτό είναι κάτι που λέμε πολύ καιρό τώρα, όμως, ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, νιώθουμε απλά την ανάγκη να τελειώσει πια η όλη κατάσταση με τον COVID και να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε. Να κάνουμε τα μπάνια μας στη θάλασσα και να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε ξανά, να βάλουμε τα καλά μας και να απολαύσουμε μία βόλτα.

Ο Justin και η Hailey Bieber μπήκαν σε αυτήν τη διαδικασία. Στον λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία που δείχνει το ζευγάρι έτοιμο και ντυμένο με τα καλά του, κάνοντάς μας να θυμηθούμε τις παλιές, καλές εποχές, όταν δε σκεφτόμασταν περιορισμούς και απολαμβάναμε τις βόλτες με τους φίλους μας.




Ο τραγουδιστής και το μοντέλο, πάντως, έδειχναν πολύ καλά ψυχολογικά. Βρίσκονταν σε μία φανερά πολύ θετική και ευχάριστη διάθεση και το ζευγάρι πόζαρε στον φακό ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η Hailey φόρεσε ένα little black dress με υπέροχα strappy sandals, ενώ ο Justin προτίμησε ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και ένα καπέλο για να ξεχωρίσει.

Η φωτογραφία μέσα σε 7 ώρες ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes και δεν απορούμε. Όλοι σκεφτόμαστε πόσο θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση τους.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved