JBalvin- Valentina Ferrer: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί (photos+ vid)

Ο JBalvin θα γίνει μπαμπάς!

Και κάπως έτσι ήρθαν τα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο σου JBalvin ο οποίος διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του αφού πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Δυστυχώς για εσένα-και όλες τις ερωτευμένες θαυμάστριες του- η καρδιά του ανήκει στην πανέμορφη Valentina Ferrer και μαζί ετοιμάζουν το νέο παιδικό δωμάτιο.

Η ευχάριστη είδηση ήρθε από την ίδια και αφορμή στάθηκε η αποκλειστική συνέντευξή της στη Vogue του Μεξικού. Για χάρη του φωτογραφικού φακού πόζαρε και έδειξε την υπέροχη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έκανε το τεστ εγκυμοσύνης στο μπάνιο της με το κατοικίδιό της για να μην είναι μόνη της. Μάλιστα, έκανε τρία τεστ γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει τα ευχάριστα αποτελέσματα.

Όσο για την αντίδραση του star JBalvin; Πάγωσε! «Ήταν τόσο χαρούμενος αλλά πάγωσε, σαν να κόλλησε η σύνδεση στο internet.» Τέλος, αποφάσισε να δώσει και μερικές συμβουλές προς τις νέες μητέρες. Τις συμβούλεψε να παραμείνουν όπως είναι, να συνεχίσουν να κάνουν ό,τι κάνουν με προσοχή και να μένουν κοντά στις οικογένειές τους.



Δες στη gallery τις φωτογραφίες της Valentina.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved