Ariana Grande - Dalton Gomez: Ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τον γάμο τους

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι αρραβωνιασμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της και αυτά είναι όσα ξέρουμε για τον επικείμενο γάμο.

Στον χώρο της showbiz, η Ariana Grande έχει σίγουρα περίοπτη θέση. Δεν προλαβαίνουν να περάσουν πολλές μέρες για να βρεθεί με κάποιον τρόπο στην επικαιρότητα. Συνήθως, αυτός αφορά στον λογαριασμό της στο Instagram και στις νέες αναρτήσεις που κάνει με πρωταγωνιστή τον εαυτό της ή και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η σταρ, βγαίνοντας ραντεβού για λιγότερο από έναν χρόνο με τον Dalton Gomez, αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» και έτσι τον Δεκέμβριο του 2020 τα δύο παιδιά αρραβωνιάστηκαν. Πληροφορίες του Us Weekly και του E!, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021 και περιμένουμε μέρα προς μέρα τα ευχάριστα. Αν και η αλήθεια είναι ότι φανταζόμαστε την Ariana ως τη νύφη που θέλει να κάνει την έκπληξη σχετικά με ένα τόσο μεγάλο γεγονός.




Σε κάθε περίπτωση, επειδή το σενάριο δε φαντάζει και τόσο απίθανο ή μακρινό, είπαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, ώστε να αρχίζουμε να μπαίνουμε στο wedding κλίμα της Ari.

Μπορείς να φανταστείς τι περίπου έχει στο μυαλό της; Στην παρακάτω gallery θα δεις τι ακούγεται και μάλλον θα συμφωνήσεις ότι αυτό είναι το στυλ της αγαπημένης σου τραγουδίστριας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved