Harry Styles: Έχει νέο κορίτσι και είναι μια κούκλα (photos)

Κι όμως υπάρχουν αποδείξεις πως ο Harry είναι τρελά ερωτευμένος!

Ο αγαπημένος σε όλους Harry Styles μόλις προδόθηκε και όπως φαίνεται διανύει την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής του, αφού όχι μόνο απολαμβάνει τις μουσικέςεπιτυχίες του, έχει στο πλευρό του και μια πανέμορφη ηθοποιό. Ναι, όταν λέμε πως είναι στο πλευρό του εννοούμε πως είναι το κορίτσι του!

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιανουάριο ωστόσο κρατούσαν χαμηλό προφίλ. Πηγές κοντά στους διάσημους φίλους μας αποκάλυψαν κάθε λεπτομέρεια για το love- story τους και σου έχουμε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.

Μια αποκλειστική πηγή του HollywoodLife αποκάλυψε πως ερωτεύτηκαν σχεδόν κεραυνοβόλα στο σετ των γυρισμάτων του «Don’t Worry Darling». Βέβαια σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως ο φωτογραφικός φακός τους έχει πετύχει να περπατούν χεράκι- χεράκι στα στενά του Λονδίνου αφού είχαν βγει για ένα ρομαντικό ραντεβού.

Ο λόγος για την όμορφη Olivia Wilde η οποία μέχρι πριν κάποιους μήνες ήταν η επίσημη σύζυγος του Jason Sudeikis. Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια χώρισαν και φαίνεται πως πλέον έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Harry Styles.

«Είναι ερωτευμένη με τον Harry ωστόσο δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις που θα τον τρομάξουν. Έχει παντρευτεί στο παρελθόν και είχε μια μεγάλη σχέση με τον Jason.Έχει επίσης δύο παιδιά.» είπε η πηγή στο HollywoodLife.

Παρά τη διαφορά ηλικία τους- έχουν δέκα χρόνια διαφορά- φαίνεται πως η σχέση τους έχει καλές προοπτικές και αν μας ρωτάς, είναι ταιριαστοί. Τόσο ο Harry, όσο και η Olivia είναι πανέμορφοι και φαίνεται πως περνούν υπέροχα μαζί.



Δες στη gallery φωτογραφίες της όμορφης Olivia.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved