Sofia Richie: Δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό και το Instagram παρέλυσε (photos)

Στη νέα της φωτογραφία είναι πραγματικά πανέμορφη και αρκετά… sexy!

Για ακόμη μια φορά η Sofia Richie άφησε την κοινότητα του Instagram άφωνη με το νέο της post κι αν μας ρωτάς, όχι άδικα! Η 19χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία θα τη δεις με ένα sexy μαγιό να ποζάρει και φυσικά να σου πούμε πως τα likes σε αυτή τη φωτογραφία ξεπέρασαν τα 120 χιλιάδες.

Παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Scott Disick φαίνεται πως όχι μόνο τον έχει ξεπεράσει αλλά και πως είναι στα καλύτερά της. Αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως το love- story τους είχε έντονα συζητηθεί αφού η διαφορά ηλικίας τους ήταν τεράστια.

Εκείνη 19 και εκείνος 37; Κι όμως, ήταν… τρελά ερωτευμένοι. Μάλιστα, στο πρόσφατο trailer του «The Real Housewives of Beverly Hills» η Kyle Richards αναφέρει πως ήταν αρκετά μεγάλος για εκείνη.



Λοιπόν, παρά τις αντιρρήσεις των τρίτων οι δυο τους ήταν μαζί, πλέον όμως χώρισαν και ο Scott σε διαβεβαιώνουμε πως έχασε ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της showbiz. Η Sofia φρόντισε να του αποδείξει πως ο χωρισμός τους δεν την επηρέασε καθόλου αντιθέτως την έκανε να… λάμψει!

Δες στη gallery τη φωτογραφία της Sofia.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved