Θυμάσαι πώς ήταν η Selena Gomez πριν από 14 χρόνια; Έχει αλλάξει πολύ

Η αλλαγή των celebrities μέσα στα χρόνια είναι μεγάλη και μας δημιουργεί νοσταλγία να βλέπουμε από πού ξεκίνησαν και πού έφτασαν.

Υπάρχουν πολλές celebrities που έχουν αναδειχτεί ανά διαστήματα ως αστέρια του χώρου του θεάματος. Το αν θα ανήκουν και στους αγαπημένους σου εξαρτάται καθαρά από τα γούστα και τις προτιμήσεις σου. Αλλά, ακόμα κι αν κάποιος δεν ανήκει στους top σου, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις τη δημοφιλία του.

Η Selena Gomez είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του θεάματος. Βρίσκεται πολλά χρόνια σε περίοπτη θέση και μας έχει απασχολήσει με κάθε τρόπο, από τα επαγγελματικά της μέχρι τα πιο προσωπικά. Πώς να ξεχάσουμε, άλλωστε, την ταραχώδη σχέση της με τον Justin Bieber και την κακή της ψυχολογική διάθεση στη συνέχεια;




Η Selena είναι και ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Πολλές φορές προτιμάει να εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ για να μας δείξει ότι παρόλο που είναι celebrity δε βασίζεται στο makeup για να νιώθει όμορφα και το κοινό της την επικροτεί.

Καθώς περιδιαβαίναμε στο Internet, ωστόσο, βρήκαμε μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα στον χώρο, 14 χρόνια πριν, και το κορίτσι μας είναι πολύ διαφορετικό. Όχι ότι είναι και παράλογο με τόσα χρόνια στο ενδιάμεσο.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις τις φωτογραφίες της τραγουδίστριας από το 2007, όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του High School Musical 2 και στα Teen Choice Awards.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved