Home Alone: Το reboot είναι πιο κοντά από όσο πίστευες - Η δήλωση του σταρ

Μπορεί η πανδημία να σταμάτησε τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας, όμως ένας από τους ηθοποιούς έρχεται με υπέροχα νέα.

Το «Home Alone» ήταν μία από τις πρώτες ταινίες που είδα. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι άνοιξα την τηλεόραση και είδα έναν εξαιρετικό Macauley Culkin να δίνει ρεσιτάλ στον ρόλο του παιδιού που οι γονείς του ξέχασαν στο σπίτι φεύγοντας για διακοπές. Τρομακτικό υπό φυσιολογικές συνθήκες, ξεκαρδιστικό υπό τα χέρια του ηθοποιού.

Όταν, λοιπόν, μαθεύτηκαν τα νέα περί reboot της αγαπημένης ιστορίας, υπήρχε ένας ενθουσιασμός στο κοινό και σίγουρα μία νοσταλγία για την ταινία της παιδικής μας ηλικίας που επιστρέφει για να μας φέρει αναμνήσεις.




Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Dan Mazer που την έχει αναλάβει άρχισε να ασχολείται ενεργά και πρακτικά με το reboot. Γρήγορα, όμως, η πανδημία έβαλε φρένο στην προσπάθειά του και έφτασε Νοέμβριος μέχρι να μπορέσει η παραγωγή να συνεχίσει το δημιουργικό κομμάτι από εκεί που το άφησε.

Ένας από τους σταρ της νέας ταινίας, ο Kenan Thompson, μίλησε στο Watch What Happens Live φέρνοντας τα νέα που όλοι θέλαμε να ακούσουμε.

«Ήταν ένα μεγάλο γύρισμα. Άρχισε στον Καναδά, σταμάτησε και μετά επανήλθε λόγω της πανδημίας. Ήταν πολύ μετέωρο όσον αφορά στο να προσπαθήσουν να το ολοκληρώσουν. Νομίζω ότι πλησιάζουν πολύ κοντά στο να το τελειώσουν. Έκανα ADR (σ.σ. αντικατάσταση αυτόματου διαλόγου) πρόσφατα, οπότε αυτό είναι συνήθως ένα από τα τελευταία βήματα. Έρχεται»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved