Video δείχνει τη 12χρονη Dua Lipa να τραγουδά Alicia Keys και είναι αγνώριστη (+vid)

Θα περίμενες να δεις τη Dua Lipa πριν τόσα χρόνια να τραγουδά αυτό το κομμάτι; Εμείς την ακούσαμε και ενθουσιαστήκαμε!

Μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της γενιάς μας είναι η Dua Lipa και αναμφίβολα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού και με το παραπάνω. Έχει κυκλοφορήσει σειρά τραγουδιών που έχουν καταταχθεί στα charts και τις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας του YouTube και σήμερα ανακαλύψαμε πως η αγάπη της για το τραγούδι ξεκινά από πολλά χρόνια πίσω.

H 25χρονη καλλιτέχνιδα έχει ήδη αποκτήσει το φανατικό της κοινό. Αν σκεφτείς πως είναι περίπου μια δεκαετία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ο αριθμός του κοινού της δικαιολογείται.

Λοιπόν, μπορεί να μην το θυμάσαι, η Dua Lipa όμως έγινε ευρέως γνωστή έπειτα από την εμφάνισή της στο Βρετανικό X- Factor το 2013. Έκτοτε κυκλοφόρησε albums και singles τα οποία μπήκαν στα charts και ένα από τα πιο γνωστά tracks είναι το «Be The One». Με τον καιρό ήρθαν δυνατές συνεργασίες, με μεγάλους καλλιτέχνες και ναι, σήμερα η Dua Lipa είναι μια από τις αγαπημένες μας pop stars.



Αλήθεια έχεις ιδέα από πότε τραγουδά η Dua Lipa; Πριν κάνει καριέρα στη μουσική ήταν μοντέλο, πάντοτε όμως αγαπούσε το τραγούδι. Ήταν πάντα το πρώτο κορίτσι που θα σήκωνε το χέρι για να τραγουδήσει σε σχολικές εορτές και το video που κυκλοφορεί στο YouTube αποδεικνύει πως από μικρή ήθελε να γίνει μια μεγάλη star.

Στο παρακάτω θα δεις ένα κορίτσι αγνώριστο, ναι είναι η Dua Lipa. Είναι 12 χρονών και τραγουδά το «No One» της Alicia Keys.

Δες το video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved