Lady Gaga: 20 φωτογραφίες από την αρχή της καριέρας της που όλοι έχουμε ξεχάσει

Κι όμως δεν είχε καμία σχέση με τη Lady Gaga του 2021.

Η πανέμορφη καλλιτέχνιδα με το μοναδικό της στιλ έχει εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της, στην αρχή της καριέρας της όμως δεν είχε καμία σχέση με τη Lady Gaga του 2021.

Η Lady Gaga είναι μια από τις πιο iconic μορφές της μουσικής βιομηχανίας και, ακόμη και στα πρώτα της βήματα ενθουσίαζε τον κόσμο δημιουργώντας έτσι ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει το αξεπέραστο της στιλ και πράγματι, με το πέρας του χρόνου έχει υιοθετήσει μοναδικά looks που την ακολουθούν.

Διάβασε επίσης: Φαντάζεσαι πώς θα ήταν η Lady Gaga ως μέλος των X-Men;

Όσο για τις ερμηνείες της αλλά και τις σκηνικές της παρουσίες; Είναι όντως το απόλυτο είδωλο και είναι μια καλλιτέχνιδα πρότυπο για πολλούς νέους performers. Από το 2000 μέχρι και τώρα ένα album που μπορεί να θεωρηθεί «σταθμός» για τη Lady Gaga είναι σίγουρα το «ARTPOP». Της έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ένα ηχηρό ξεκίνημα, τόσο στη μουσική όσο και στην… μοναδικότητά της θα έλεγε κανείς.

Βέβαια, πριν δεις τις φωτογραφίες του τότε και τις συγκρίνεις με τις φωτογραφίες του σήμερα, να σου πούμε πως ό,τι και να κάνει, ό,τι και αν φορέσει στο stage, ήταν είναι και θα είναι η θεά της pop κουλτούρας, ακόμη κι αν στα πρώτα της βήματα δε θύμιζε σε τίποτε την Gaga του σήμερα.

Αλήθεια θυμάσαι πώς ήταν η Lady Gaga 10 χρόνια πριν; Μπες στη gallery και ανακάλυψέ το μόνη σου! Είναι αγνώριστη κι αν σκεφτείς πώς είναι σήμερα η απόλυτη θεά της pop μουσικής σκηνής, οι φωτογραφίες του παρελθόντος είναι σχεδόν σοκαριστικές.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved