Πειρατές της Καραϊβικής: Ο κόσμος προσπαθεί για τον Depp, αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Το online petition δεν πάει όσο καλά θα ήθελε το κοινό.

Ότι επικρατεί ένας χαμός με τις ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής το γνωρίζεις. Ότι το μέλλον του Johnny Depp σε αυτές μάλλον δεν υφίσταται επίσης. Άλλωστε, η δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για κακοποίηση και το κοινό μένει να παρακολουθεί τα δρώμενα αποσβολωμένο.

Ακριβώς λόγω αυτής της αναταραχής, η Disney αποφάσισε να παύσει τη συμμετοχή του Depp από τις ταινίες της και το κοινό εξαγριώθηκε. Άρχισε να μαζεύει υπογραφές διαδικτυακά για την επιστροφή του και γρήγορα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες.




Την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα, ξεπέρασε τις 566 χιλιάδες, οπότε τέθηκε νέος στόχος, αυτός του ενός εκατομμυρίου. Έκτοτε, όμως, η δυναμικά ανοδική πορεία των υπογραφών αναχαιτίστηκε. Υπάρχουν νέοι που υπογράφουν, αλλά αυτό γίνεται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς.

Φυσικά, δεν ξέρουμε καν αν όλη αυτή η διαδικασία θα έχει κάποια ανταπόκριση στη διάσημη εταιρεία παραγωγής. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι δείχνει μία σαφή διάθεση του κόσμου και αυτή δεν είναι με το μέρος της ηθοποιού, αλλά του σταρ που έχει κατακτήσει τις καρδιές τους με όλες του ταινίες αυτά τα χρόνια.

Περιμένουμε νεότερα στη συνέχεια και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Δες μερικές από τις πιο εικονικές στιγμές του Depp στις διάσημες ταινίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved