Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι το αγαπημένο σου teen pop icon

Κι όμως, δεν θα το πιστεύεις!

Ολοένα και περισσότεροι αγαπημένοι σου μουσικοί, καλλιτέχνες, ηθοποιοί αλλά και influencers δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από την παιδική τους ηλικία αφήνοντας ολόκληρο το φανατικό τους κοινό άφωνο.

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκεται μια από τις αγαπημένες του teen κοινού και η φωτογραφία που έχουμε θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό αφού όχι μόνο δε θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται αλλά είναι και μια γλύκα.

Στη φωτογραφία θα δεις ένα πανέμορφο και γλυκό κοριτσάκι το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα την πανέμορφη γυναίκα που έχεις γνωρίσει σήμερα. Η όμορφη ταλαντούχα νεαρή είναι αρκετά αγαπητή στα social media και φαίνεται πως όχι μόνο λατρεύουν τα κομμάτια της, τις χορογραφίες και τα videos της στο Tik- Tok αλλά την αγαπούν και για το μοναδικό της στιλ.

Έχει εμφανιστεί στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών και μάλιστα έχει συζητηθεί για την όρεξη και το μεράκι της σε αυτό που κάνει. Είναι μόλις 22 ετών, έχει κυκλοφορήσει τα δικά της singles και έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις επί σκηνής.

Αν αναρωτιέσαι σε ποια αναφερόμαστε να σου πούμε πως σίγουρα την ακολουθείς και πως πρόσφατα έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που λάτρεψες.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved