Ποιος είναι ο Chayce Beckham που έγινε viral μέσα από το American Idol(pic+vid)

Θα τον λατρέψεις!

Ένα είναι το όνομα που έχει ενθουσιάσει τα social media αυτή την περίοδο και δεν είναι άλλο από το όνομα του Chayce Beckham. Ο 24χρονος καλλιτέχνης αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλα τα προβλήματα που τον βάραιναν και να πάει στο American Idol για να λάμψει το αστέρι του.

Αν μας ρωτάς, είναι η καλύτερη φωνή που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα στα talent shows και ναι, ήρθε η ώρα να μάθεις καλύτερα τον Chayce, το αγόρι για το οποίο μιλάνε όλοι. Ο Chayce Beckham είναι ένας από τους 24 διαγωνιζόμενους της 19ης σεζόν του «American Idol» που ελπίζουν να κατακτήσουν την κορυφή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της audition του στους κριτές, πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές και είχε πάρει ένα… σκοτεινό μονοπάτι από το όποιο ήθελε να βγει επειγόντως. «Έχω περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα», είπε κατά την ακρόασή του. Η μουσική τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του και ναι, η φωνή του είναι μοναδική!



Πριν αρχίσει να τραγουδά μόνος του, ο Chayce ήταν σε ένα reggae συγκρότημα. Αποφάσισε κάποια μέρα να δημοσιεύσει στο Instagram δικά του τραγούδια παίζοντας με μια κιθάρα και τότε κατάλαβε πως αυτό τον εκφράζει. Εκτός από το ότι μπορεί να τραγουδά μοναδικά και να παίζει κιθάρα, ο Chayce είναι επίσης τραγουδοποιός που γράφει τη δική του μουσική.



Στο επίσημο προφίλ του στα social media έχει περισσότερους από 79 χιλιάδες followers και, στην ερώτηση που σε «καίει» περισσότερο από όλες έχουμε την απάντηση. Ο Chayce φαίνεται πως έχει αφοσιωθεί στη μουσική και δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο.

Τέλος, εκτός από ταλαντούχος και χαρισματικός είναι πανέμορφος κάτι που θα διαπιστώσεις στις παρακάτω φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει για ‘σένα.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved