Rihanna: Η έκπληξη που έκανε σε θαυμάστριά της θα σε συγκινήσει (video)

Αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα.

Τι κι αν η Rihanna είναι μια διάσημη star, είναι σίγουρα μια από τις πιο γλυκές γυναίκες της showbiz και αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία της κίνηση. Η όμορφη καλλιτέχνιδα και επιχειρηματίας έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη σε φανατική της θαυμάστρια και σίγουρα μόλις δεις το video θα ζηλέψεις.

Όπως αναφέρεται στο Hollywood Life οι φίλοι της κοπέλας που είχε γενέθλια διοργάνωσαν την έκπληξή της με τη βοήθεια της Rihanna. Όπως όλα δείχνουν βέβαια η καλλιτέχνιδα ήταν πρόθυμη να συμβάλει στην χαρά της Samirah Abdullah και χωρίς κανέναν ενδοιασμό είπε αμέσως το ναι.

Το video που τράβηξαν, τόσο οι φίλοι της, όσο και η ίδια η Rihanna έγινε αμέσως viral στα social media και κυρίως στο Tik- Tok. Στο video θα δεις την παρέα να τραγουδά το τραγούδι γενεθλίων αλλά και τη Rihanna να πλησιάζει στο τραπέζι. Φυσικά το κορίτσι δεν κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει μόλις όμως αναγνώρισε την 33χρονη καλλιτέχνιδα ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που σχεδόν έχασε τα λόγια της.

Λοιπόν, σε περίπτωση που θέλεις να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου και εσύ με τη Rihanna δε γνωρίζουμε κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, όπως όμως θα κατάλαβες είναι πρόθυμη να κάνει τέτοιες εκπλήξεις. Είναι μια από τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και αναμφισβήτητα μετά από αυτό την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο.

Δες το παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved