Cardi B: Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε για την κόρη της Kulture (photo+vid)

Αυτό κι αν είναι απίστευτό!

H Cardi B είναι μια από τις διασημότερες και πιο επιτυχημένες γυναίκες rapper σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ξεχωρίσει στο πλήθος των καλλιτεχνών και μάλιστα τα κομμάτια της γίνονται στο λεπτό επιτυχίες. Έχει κερδίσει βραβείο Grammy και ναι, είναι μια από τις… ακριβοπληρωμένες καλλιτέχνιδες του χώρου.

Η επιτυχία της, της έχει φέρει και πολλά κέρδη τα οποία φυσικά φροντίζει να αναδεικνύει με ακριβά σύνολα και αξεσουάρ που σίγουρα κάθε μια μας θα ζήλευε, εκείνο όμως που έχει τραβήξει την προσοχή τις τελευταίες ημέρες δεν είναι οι εμφανίσεις της Cardi αλλά της μικρής της κόρης Kulture.

H 2 ετών κόρη της βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αν δεις τις φωτογραφίες της στα social media της μαμάς της θα καταλάβεις πως αναφερόμαστε σε μια πραγματική star. Η μαμά της φροντίζει να την έχει στα… πούπουλα και το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να τη μεγαλώνει σαν πριγκίπισσα.

Και αν νομίζεις πως διαφωνούμε με το παραπάνω κάνεις λάθος, εκείνο όμως που μας εντυπωσιάζει και μας… ξαφνιάζει είναι το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύει η Cardi για να αγοράσει τσάντες στην κόρη της. Φυσικά καταλαβαίνεις πως οι τσάντες αυτές είναι μόνο από γνωστούς οίκους μόδας και ναι, κοστίζει η κάθε μια τουλάχιστον 4.000 δολάρια, όπως η νέα τσάντα Mini Lade Dior που θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

H Cardi μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media τη νέα συλλογή στην γκαρνταρόμπα της Kulture η οποία έχει τρεις Channel τσάντες, δύο Dior και ακόμη μια Dolce& Cabbana. Όπως αναφέρεται και στο HollywoodLife οι τσάντες αυτές στοίχησαν περίπου 24.000 δολάρια.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved