Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι αγαπημένη σου Ελληνίδα τραγουδίστρια

Μπορείς να καταλάβεις ποια είναι;

Με ακόμη ένα throwback post η τραγουδίστρια ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους και από εκεί που δεν το περίμεναν την είδαν σε μια φωτογραφία από το μακρινό 1994. Η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στην έως τώρα καριέρα της και κάθε της βήμα ακολουθείται πιστά από τους φανατικούς της θαυμαστές. Άραγε μπορείς να καταλάβεις ποια κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία;

Μεταξύ των σχεδόν 2 χιλιάδων δημοσιεύσεών της στο Instagram η όμορφη καλλιτέχνιδα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και μάλιστα συγκέντρωσε περισσότερα από 11 χιλιάδες likes. Πρόκειται για μια φωτογραφία που τη δείχνει με το ολόσωμο μαγιό της αφού ετοιμάζεται για τους αγώνες κολύμβησης.

Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αυτό κι αν είναι throwback! 1994. Κολύμβηση, αγώνες, άγχος... Πολλά τα θετικά, ποσό να αντέξεις όμως ? Πότε σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου; Ο τρόπος που σφίγγω τα χεράκια μου προδίδει το άγχος και το στρες που είχα.»

Σίγουρα δεν περίμενε κανένας να τη δει κάπως έτσι, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε πως ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι, όπως και τώρα άλλωστε. Σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα την λαμπερή γυναίκα του σήμερα και μόλις δεις το όνομά της θα ενθουσιαστείς.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved