7 photos της Ariana που δεν ανέβηκαν στα social media της αλλά αποθεώθηκαν

Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει ξανά και ξανά με τις εμφανίσεις που κάνει.

Το Instagram είναι μία πλατφόρμα που δίνει μεγάλο βήμα στους celebrities που τη χρησιμοποιούν. Ακριβώς επειδή έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών φωτογραφιών, οι χρήστες του βάζουν τα δυνατά τους ώστε να δίνουν στο κοινό το αποτέλεσμα που θα πάει καλύτερα στα likes και στα σχόλια. Όσοι το εκμεταλλεύονται σωστά, εκτοξεύουν το προφίλ τους.

Αν κάποιοι ανήκουν στην τελευταία κατηγορία, τότε σίγουρα η Ariana Grande βρίσκεται ανάμεσά τους. Πρόκειται για ένα κορίτσι που αποθεώθηκε από το κοινό ήδη από τα πρώτα του βήματα. Οι εμφανίσεις της στο Nickelodeon είναι αγαπημένες των φανς της μέχρι σήμερα και, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, ας πούμε ότι από κάτω επικρατεί ένας πανικός.




Η Ariana είναι το it κορίτσι των τελευταίων ετών και αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται να αλλάζει άμεσα. Σίγουρα στον λογαριασμό της στο Instagram μετράει εκατομμύρια followers, με τους οποίους μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο, όμως, υπάρχουν και εκείνες που δεν έχουν δημοσιευτεί από εκείνη, αλλά έχουν εντυπωσιάσει εξίσου.

Αυτές οι λήψεις αφορούν σε δημόσιες υποχρεώσεις της, για τις οποίες ντύθηκε και περιποιήθηκε πολύ τον εαυτό της με τη βοήθεια του team της και απλά μας ενθουσίασε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις κορυφαίες φωτογραφίες της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved