Η διάσημη pop star έκανε το επικότερο throwback και δεν την αναγνωρίσαμε

Ποιο να είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Ακόμη ένα throwback post ήρθε στα social media να σε προβληματίσει και πρέπει να σου πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη συγκεκριμένη pop star σε παιδικές της φωτογραφίες. Έχει μοιραστεί πολλές φορές τις αναμνήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και πραγματικά ολόκληρη η κοινότητα του Instagram ενθουσιάζεται κάθε φορά και περισσότερο. Το ίδιο θα συμβεί και με εσένα μόλις ανακαλύψεις ποια κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

Το κοριτσάκι που βλέπεις είναι μια από τις μεγαλύτερε pop star της γενιάς της και ναι, αυτή τη στιγμή έχει κατακτήσει την κορυφή με τα νέα της single. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Angels Like You» και το music video ενέπνευσε και τον πιο δύσκολο ακροατή αφού δίνει ένα μήνυμα αισιόδοξο σε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της.

Λοιπόν, ένα στοιχείο που μπορεί να σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην… εξιχνίαση αυτού του μυστηρίου είναι πως έρχεται από μια οικογένεια μουσικών. Ο μπαμπάς της είναι επιτυχημένος τραγουδοποιός, το ίδιο και η μικρότερη αδερφή της.

Έχεις μήπως σκεφτεί ποια κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία αυτή; Σίγουρα μόλις διαβάσεις το όνομά της θα σοκαριστείς. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ήταν και παραμένει μα κούκλα.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved