Shawn Mendes: «Αντέγραψε» τον Justin Bieber και το Tik- Tok τον εκθείασε

Πιστεύεις ότι είναι καλύτερος από τον Justin;

Λοιπόν έχεις ήδη ακούσει τα δύο αγόρια, Shawn Mendes και Justin Bieber να τραγουδούν τόσο σε solo τραγούδια όσο και σε ντουέτα, ποιος είναι όμως ο αγαπημένος σου; Τα δύο pop αστέρια έχουν εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο και πράγματι τα νέα τους κομμάτια έχουν γίνει τρομερές επιτυχίες. Τι γίνεται όμως όταν ο ένας τραγουδά κομμάτια του άλλου;

O Justin Bieber πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album, ένα album που τον έστειλε κατευθείαν στην κορυφή. Μέσα στα κομμάτια αυτού του album βρίσκεται και το «Peaches», το οποίο έχει γίνει το νέο trend των social media. Στην πλατφόρμα του Tik- Tok έχει πλέον γίνει η Νο1 επιλογή track για τα videos των χρηστών, από σήμερα όμως ο Shawn θεωρείται το νέο πρόσωπο αυτού του single.



Γνωρίζεις ήδη πως οι τραγουδιστές εύκολα κάνουν τη διαφήμιση των νέων singles τους μέσα από την πλατφόρμα του Tik- Tok. Έτσι και ο Shawn αποφάσισε να στηρίξει τον φίλο του Justin κάνοντας μια υπέροχη διασκευή του «Peaches».

Φυσικά μετά από αυτό το video που δημοσίευσε οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν και ναι, το cover του έγινε το νέο viral video της εφαρμογής. Οι διαδικτυακοί του φίλου γέμισαν το video με υπέροχα σχόλια και ναι, ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια likes. Σίγουρα αυτή είναι μια πετυχημένη διασκευή και ναι, θα μπορούσε εύκολα να αντικαταστήσει τον Justin. Βέβαια πριν δεις το video να σου πούμε πως έχει βάλει το δικό του ύφος και χαρακτήρα στο κομμάτι και ναι, μας αρέσει πολύ!

Δες το παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved