Το κοριτσάκι είναι η αγαπημένη σου πρωταγωνίστρια επιτυχημένης σειράς

Δε θα το βρεις!

Είναι κούκλα, είναι ταλαντούχα, είναι ενεργή στα social media με εκατομμύρια ακόλουθους ανά τον κόσμο και είναι μόλις 17 χρονών. Αν αυτό σου φαίνεται αδύνατον, πρέπει να πιστέψεις πως δεν είναι αφού το πανέμορφο κορίτσι αυτό είναι το ζωντανό παράδειγμα των παραπάνω.

Οι ρόλοι της ήταν και είναι πρωταγωνιστικοί και μάλιστα η ερμηνεία της στην ποιο επιτυχημένη σειρά του Netflix έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξή της. Ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες και υπέροχα projects ωστόσο έχει ασχοληθεί και με το… επιχειρείν.

Λάνσαρε γυαλιά ηλίου με τεράστια επιτυχία αλλά και καλλυντικά. Οι φανατικοί της θαυμαστές ακολουθούν πιστά κάθε βήμα της και για αυτό άλλωστε η επίσημη σελίδα της στο Instagram με τα προϊόντα της έχει περισσότερους από 2 εκ. followers.

Λοιπόν, όσον αφορά το δικό της προφίλ στα social media, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία στην οποία δε θυμίζει καθόλου την τωρινή της εμφάνιση. Σίγουρα μόλις τη δεις θα αναρωτηθείς ποια κρύβεται πίσω από αυτό το πρόσωπο. Αλήθεια μπορείς να μαντέψεις;

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved