Millie Bobby Brown: 20 φορές που ενθουσίασε το Instagram με τις φωτογραφίες της

Είναι πράγματι πανέμορφη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Millie Bobby Brown έχει ενθουσιάσει το φανατικό κοινό της. Η νεαρή ηθοποιός κέντρισε και με το παραπάνω το ενδιαφέρον του κόσμου με τις υποκριτικές της ικανότητες και ιδίως μετά από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Stranger Things» έγινε περιζήτητη.

Είναι μόλις 17 χρονών και έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από πολλούς καλλιτέχνες και ηθοποιούς εκεί έξω. Κυρίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy χάρη στον ρόλο της ως Eleven. Βέβαια μετά από αυτόν το ρόλο της ήρθαν ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Το 2019 πρωταγωνίστησε στο Godzilla: King of the Monsters αλλά έγινε και η ανιψιά του Sherlock Holmes, Enola το 2020. Εκείνο βέβαια που την ξεχωρίζει είναι η φιλανθρωπική της δράση. Το 2018 ήταν το πρόσωπο της Unicef αφού ήταν η πρέσβειρα του United Nations International Children's Emergency Fund.

Λοιπόν, μετά από τα παραπάνω καταλαβαίνεις πως η Millie είναι όντως η αγαπημένη του κοινού και υπάρχει κάτι ακόμη που το μαρτυρά. Οι followers της στα social media ξεπερνούν τους 40Μ και φροντίζουν όλοι να της δείχνουν την αγάπη τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει ενθουσιάσει με τα posts της και παρακάτω θα βρεις 20 φωτογραφίες της που συγκέντρωσαν περισσότερα από 8 εκ. likes. φωτογραφίες της που συγκέντρωσαν περισσότερα από 8 εκ. likes.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved