Η κόρη του Travis Barker είναι 22 χρονών και είναι μια κούκλα (photo)

Θυμάσαι πού την είδες πρόσφατα;

Ήδη θα ξέρεις πως ο γοητευτικός Travis Barker είναι το νέο αίσθημα της Kourtney Kardashian και μάλιστα οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές περισσότερες από όσες φαντάζεσαι. Το τελευταίο διάστημα δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί και ναι, έκαναν μαζί τις διακοπές τους. Η σχέση τους είναι στα καλύτερά της και αυτό θα το διαπιστώσεις μόλις δεις τα παιδιά τους να είναι μαζί. Τι εννοούμε με αυτό; Ο Travis πήγε διακοπές με την Kourtney και μαζί τους πήγε και η πανέμορφη κόρη του Atiana De La Hoya.

H Atiana είναι μόλις 22 χρονών έχει όμως ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα της. Είναι μοντέλο και αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνη σου όταν θα δεις τις φωτογραφίες της.

Λοιπόν, αφού την είδαμε με την Kourtney φροντίσαμε και μάθαμε περισσότερα για εκείνη. Αρχικά να σου πούμε πως ο Travis δεν είναι ο βιολογικός της μπαμπάς είναι όμως πιο δεμένοι από όσο θα περίμενε κανένας. Την νιώθει σαν κόρη του αφού όταν παντρεύτηκε τη μητέρα της η Atiana ήταν μόλις πέντε ετών. Μαζί με την μητέρα της έκαναν δύο παιδιά, τον Landon και την Alabama.Ο βιολογικός της μπαμπάς είναι ο πρωταθλητής στο box Oscar De La Hoya. Με την μητέρα της γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα το 1997. Η όμορφη Atiana γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα, παρόλα αυτά μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι χώρισε και πήρε ο καθένας το δικό του δρόμο.

Η Atiana παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι πολύ ταλαντούχα και δημιουργική. Σχεδιάζει τσάντες περιζήτητες σε μεγάλους καλλιτέχνες. Μάλιστα το επίσημο προφίλ της στα social media έχει περισσότερους από 3 χιλιάδες ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CEIXoNTHQ7T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved