Έχεις δει τους γιους της Britney Spears; Είναι δύο κούκλοι (photo)

Είναι αυτά τα αγόρια το νέο σου crush;

Η Britney Spears είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα pop αστέρια τη γενιάς της κι ακόμη και σήμερα, που πια έχουν βγει τόσα μεγάλα ονόματα, διατηρεί τη φήμη της πιο όμορφης, ταλαντούχας αλλά και sexy καλλιτέχνιδας του χώρου.

Είναι ενεργή στον καλλιτεχνικό χώρο από το 1992 και ναι έχει ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής. Η pop και η dance- pop είναι σίγουρα το… δυνατό της χαρτί έχει όμως αφήσει το στίγμα της και στη rock σκηνή. Παρά τη μουσική κληρονομιά που έχει αφήσει στη νεολαία να σου πούμε πως έχει φέρει στη ζωή και δύο πανέμορφα αγόρια, τα οποία βέβαια όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο της μοιάζουν.

Κι αν νομίζεις πως μια μεγάλη pop star δεν έχει τις ανησυχίες που έχει μια Ελληνίδα μάνα, κάνεις λάθος. Είναι μια περιφανή… «χαζομαμά» και δεν ντρέπεται καθόλου για αυτό. Τα αγόρια της έχουν μπει πια στην εφηβεία και είναι δύο κούκλοι. Σίγουρα μόλις τους δεις θα βρεις το νέο σου crush.

Ο Sean είναι 15 χρονών ενώ ο Jayden είναι ένα χρόνο μικρότερός του. Η 39χρονη πλέον Britney μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια υπέροχη φωτογραφία τους και όσα έγραψε στη λεζάντα είναι άκρως συγκινητικά.

«Είναι τρελό πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός. Τα αγόρια μου μεγάλωσαν. Ξέρω, είναι σκληρό για μια μαμά, ειδικά για μμια μαμά με δύο αγόρια, να τα βλέπει να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα.» έγραψε και συνέχισε: «Επιτέλους με άφησαν να δημοσιεύσω μια φωτογραφία μαζί τους. Τώρα δεν νιώθω παραγκωνισμένη.»

Δες τη φωτογραφία στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved