Το νέο viral video του Tik- Tok δείχνει το νέο photoshop της Kylie Jenner

Για ακόμη μια φορά αποκαλύφθηκε.

Το νέο viral video του Tik- Tok δείχνει το νέο photoshop της Kylie Jenner

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Kardashians έχουν κατηγορηθεί για photoshop σε πολλές από τις φωτογραφίες τους, αυτή τη φορά όμως είναι σχεδόν αδύνατον να το καταλάβεις. Κι όμως, μια χρήστης του Tik- Tok «ξεσκέπασε» την Kylie Jenner αποδεικνύοντας πως για ακόμη μια φορά δεν είναι αυτό που δείχνει στα social media.

Είναι αλήθεια πως πολλές δημοσιεύσεις στα social media δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και φυσικά αναφερόμαστε σε επεξεργασμένες φωτογραφίες που δημοσιεύονται. Πολλά κορίτσια εκεί έξω προσπαθούν να μοιάσουν με τα πρότυπα των γυναικών που… πλασάρονται στο Instagram ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως όσα βλέπεις στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων δεν είναι παρά μερικές φωτογραφίες με αρκετά φίλτρα.

Ένα νεαρό κορίτσι έδειξε λεπτομερώς την πρόσφατη φωτογραφία της Kylie με το κίτρινο μπικίνι που δημοσίευσε στο Instagram και μάλιστα απέδειξε και με το παραπάνω πως το photoshop μπορεί να μοιάζει… αθώο είναι όμως παγίδα για πολλά κορίτσια εκεί έξω.

Με το όνομα residualdata στην εφαρμογή του Tik- Tok η νεαρή κοπέλα εστίασε στο background της φωτογραφίας, όπου φαίνεται ξεκάθαρα μια αλλοίωση στις κουρτίνες. Λοιπόν, ακόμη κι αν αυτή η φωτογραφία μοιάζει μη επεξεργασμένη τελικά είναι. Πριν λοιπόν σκεφτείς πως θέλεις να μοιάσεις σε αυτές τις celebrities σκέψου πως δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από καμία τους, εκτός βέβαια από… καλές γνώσεις photoshop.

Δες το παρακάτω video αλλά και τις φωτογραφίες στη gallery και θα καταλάβεις.

@residualdata

before u comment “why do u care” please watch the whole thing? #celebritea #celebgossip #celebnews #beautystandard #retouching #sheesh

♬ MONTERO (Call Me By Your Name) - Lil Nas X