Το αγόρι της Kendall Jenner μόλις απέδειξε πως είναι τρελά ερωτευμένος (photo+vid)

Αυτό αποδεικνύει σίγουρα πως η σχέση τους είναι στα καλύτερά της.

Αν ακόμη δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, η Kendall Jenner διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της μιας και είναι σε σχέση με τον Devin Booker και περνούν υπέροχα μαζί. Πρόσφατα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τη σχέση τους και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν υπέροχες κοινές φωτογραφίες, κυρίως στα insta stories τους.

Βέβαια, αξίζει να σου πούμε πως το βλέμμα των θαυμαστών έπεσε για ακόμη μια φορά σε ένα post της Kendall στο Instagram. Μιας και είναι Πάσχα η Kendall έκανε ένα άκρως ανοιξιάτικο και επίκαιρο post με εκείνη να ποζάρει μέσα στη φύση με ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα. Ήταν πράγματι σαν μια μικρή πριγκίπισσα.

Όπως οι θαυμαστές, έτσι και ο Devin μαγεύτηκαν από την σαγηνευτική ομορφιά της και φρόντισαν να το δείξουν, τόσο σε εκείνη, όσο και σε ολόκληρη την κοινότητα των social media.

H σειρά φωτογραφιών της Kendall συγκέντρωσε περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes και φυσικά τα σχόλια ξεπέρασαν τα 40.000. Μέσα όμως σε αυτά υπήρχε ένα σχόλιο που σίγουρα σήμαινε πολλά για την όμορφη Kendall και αναφερόμαστε στο σχόλιο που άφησε ο αγαπημένος της.

Με το σχόλιό του απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και πως καμία άλλη δεν τον έχει γοητεύσει όσο εκείνη. Συγκεκριμένα της έγραψε πόσο όμορφη είναι και σε αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει δίκιο.



Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved