10 πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζεις για την Millie Bobby Brown

Είναι η απόλυτη star της εποχής και σίγουρα έχει γοητεύσει και σένα

Tην Millie Bobby Brown τη γνωρίσαμε μέσα από το smash hit Stranger Things και ήταν αναπόφευκτο να μην την αγαπήσουμε. Τόσο νέα, τόσο ταλαντούχα και τόσο όμορφη, αποτελεί αναμφισβήτητα το απόλυτο role model για κάθε κορίτσι στην εφηβεία. Μπορεί ωστόσο να δηλώνεις φαν της 14χρονης star, υπάρχουν κάποια πράγματα που πάμε στοίχημα ότι δεν γνωρίζεις γι’ αυτή. Για διάβασε παρακάτω.

1. Το ταλέντο της είχε παρατηρήσει πρώτος ο… Stephen King μέσα από τη σειρά Intruders στην οποία συμμετείχε η Millie το 2014. Συγκεκριμένα, είχε γράψει στο Twitter: «H Millie Brown, το κορίτσι στο Intruders, είναι καταπληκτική. Είναι η ιδέα μου ή τα παιδιά-ηθοποιοί γίνονται όλο και καλύτερα;».

2. Το πρώτο της φιλί ήταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Stranger Things. Ως γνωστόν, υπήρχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσα στην Eleven και τον Michael η οποία οδήγησε στη γνωστή σκηνή με το φιλί.

3. Γεννήθηκε στη Βαρκελώνη από Βρετανούς γονείς και έμαθε την αμερικάνικη προφορά βλέποντας το Disney Channel.

4. Aρχικά ο χαρακτήρας της Eleven προοριζόταν να είναι… εξωγήινος και ότι η βάση θα ήταν ο Ε.Τ! Eυτυχώς που αυτό δεν έγινε πραγματικότητα.

5. Παρόλο που είναι η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, στην πρώτη σεζόν είχε μόλις… 42 αράδες! Η υποκριτική της δεινότητα σίγουρα κάλυπτε την απουσία της ομιλίας.

6. Έχει εμφανιστεί σε επεισόδιο του Grey’s Anatomy!!!

7. Ξύρισε το κεφάλι της στην πραγματικότητα για τις ανάγκες του πρώτου κύκλου, διαψεύδοντας πολλές θεωρίες που υποστήριζαν ότι ήταν περούκα.

8. Οι γονείς της σχεδόν χρεωκόπησαν για να στηρίξουν την καριέρα της στο ξεκίνημά της, αλλά τώρα μάλλον νιώθουν δικαιωμένοι.

9. Έχει γεννηθεί κωφή από τα ένα αυτί. Συγκεκριμένα όπως έχει και η ίδια πει, το πιο δύσκολο κομμάτι στα γυρίσματα ήταν όταν εκείνη δεν άκουγε τις οδηγίες του σκηνοθέτη. Γεγονός που ανάγκασε τα μέλη του συνεργείου να μιλάνε λίγο πιο δυνατά από το κανονικό.

10. Είναι φίλη με τον Drake! Τώρα τι φιλία μπορεί να συνδέει δύο άτομα με σχεδόν 20 χρόνια διαφορά δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved