H Kendall Jenner πόζαρε με μαγιό και τρέλανε το κοινό της

Το μοντέλο εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για να ξαπλώσει στο γρασίδι και να απολαύσει τον ήλιο.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα που εντυπωσιάζουν με τις αναρτήσεις τους. Κορίτσια που έχουν εκμεταλλευτεί τα social media και τη δύναμή τους για να ενισχύσουν την καριέρα τους. Πολύ λογικό, αν το σκεφτείς, αφού πλέον μία ανάρτηση μπορεί να φτάσει να προβάλλεται σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν μόνο οι σταθερές αναρτήσεις. Τα stories, από τότε που δημιουργήθηκαν, είναι ένα feature που το κοινό αγαπάει να χρησιμοποιεί. Η συχνή ανανέωσή τους βοηθάει στη γενικότερη ανανέωση του προφίλ ενός ανθρώπου.

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί έναν από αυτούς τους λόγους. Η μικρή αδερφή της Kylie ποστάρει συχνά στον λογαριασμό της και το κοινό μένει άναυδο με το θέαμα που έχει να προσφέρει.




Πρόσφατα, το πανέμορφο μοντέλο έκανε δύο stories στα οποία ποζάρει με μαγιό και συνέβησαν δύο πράγματα. Από τη μία, θαυμάσαμε τις απίστευτες αναλογίες του κορμιού της και, από την άλλη, ζηλέψαμε και λίγο την όλη κατάσταση. Ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι και να βρεθούμε να χαλαρώνουμε σε μία παραλία.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τις φωτογραφίες του μοντέλου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved