Kylie Jenner: Η φωτογραφία της με μαγιό έριξε το Instagram με 8 εκ. likes

Είναι πιο sexy από ποτέ.

Κι όμως, η άνοιξη είναι εδώ και κάθε μέρα που περνά οι αγαπημένες μας διάσημες φροντίζουν να μας υπενθυμίσουν και με το παραπάνω, πως το καλοκαίρι δεν αργεί να έρθει. Δεν ξέρουμε αν είσαι από εκείνες που ήδη έχουν φροντίσει να βρουν το νέο τους μαγιό, η Kylie Jenner πάντως στην γκαρνταρόμπα της έχει όλα τα σχέδια και τα χρώματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Kylie να ποζάρει στο Instagram με κάποιο μπικίνι και ναι, πρέπει να παραδεχτούμε πως σε όλα τα posts της είναι απίστευτα sexy, άλλωστε η Kylie είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz. Η πρόσφατη δημοσίευσή της είναι με ένα hot κίτρινο μπικίνι. Η αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων; Ήταν η αναμενόμενη!

Κάθε δημοσίευση της Kylie πρέπει να παραδεχθείς πως είναι μοναδική, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πάντως όχι μόνο ξεσήκωσαν τα social media, κατάφεραν και την έφτασαν πάλι στην κορυφή.

Με ένα sexy κίτρινο μαγιό δείχνει στους θαυμαστές της πως έχει ένα υπέροχο σώμα. Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes, όσο για τα σχόλια ξεπέρασαν τα 20 χιλιάδες.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες της και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved