Millie Bobby Brown: Η αποκάλυψη που έκανε για τους θαυμαστές της μας εξέπληξε

Η Millie Bobby Brown θέλει οι θαυμαστές της να γνωρίζουν πως: μεγαλώνει.

Η star του Stranger Things ανοίχτηκε πρόσφατα για το πως είναι να ζεις – και να ενηλικιώνεσαι – κάτω από το φως της δημοσιότητας. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το MTV, η Millie Bobby Brown εξήγησε ότι, ενώ κατανοεί ότι οι θαυμαστές της είναι πολύ αφοσιωμένοι στη ζωή της, κάποιες φορές νιώθει ότι δυσκολεύονται να την βλέπουν να εξελίσσεται και να αλλάζει. «Είμαι μόνο 17 ετών, αλλά στο τέλος της ημέρας, μαθαίνω να είμαι γυναίκα», είπε η ηθοποιός. «Έτσι, ως νεαρό κορίτσι, οι άνθρωποι σε βλέπουν να μεγαλώνεις, σωστά; Και έχουν αφοσιωθεί στην ανάπτυξη και στο ταξίδι σου. Αλλά δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν το γεγονός πως μεγαλώνεις».

Η Millie συνέχισε λέγοντας πως το βιώνει αυτό συχνά όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα της, και πως οι θαυμαστές τις προσπαθούν να ελέγξουν τις επιλογές ενδυμάτων της, εάν αισθάνονται πως δείχνει πολύ δέρμα ή αν η συμπεριφορά της είναι ανάρμοστη με κάποιον τρόπο. «Φοράω ένα crop top, και πολλοί άνθρωποι λένε ‘Μα είναι 10΄», τονίζοντας ότι δεν είναι στην πραγματικότητα 10 – αλλά 17, και αυτό είναι κάτι που φοράνε οι έφηβοι στην ηλικία της.

«Ή φοράω ψηλά τακούνια. Ή φοράω ένα outfit σε μια τελετή απονομής βραβείων και λένε, ‘Φαίνεται 50΄. Όχι, είναι επειδή με παρακολουθείς από τα 10 μου. Γι’ αυτό το πιστεύεις αυτό».

Η Millie όμως δεν θα αφήσει αυτό να τη ρίξει ψυχολογικά. Το αντίθετο μάλιστα, είναι ενθουσιασμένη για το τι θα ακολουθήσει και για όλους τους διαφορετικούς ρόλους που θα παίξει καθώς μεγαλώνει. «Το αποδέχτηκα εντελώς», είπε για την ανάπτυξη της. «Είμαι έτοιμη. Λέω στον εαυτό μου ‘Έχει περάσει καιρός. Επέτρεψε μου να φορέσω ένα ψηλό τακούνι!΄Δεν θέλω να παίζω πια αυτά τα νεαρά κορίτσια… Δεν θέλω τίποτα να με κρατήσει πίσω, κάτι το οποίο πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω να εξελιχθώ».

Και η Millie έχει εξελιχθεί σίγουρα. Με μερικούς κομψούς τρόπους – όπως το νέο χτένισμά της με αφέλειες – και επίσης με το να προσθέτει νέους ρόλους στο βιογραφικό της, όπως της επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας The Electric State.



Δες πρόσφατες δημοσιεύσεις της Millie στην gallery παρακάτω:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved