Δε θα πιστεύεις τα πρώτα posts της Hailey Baldwin στο Instagram (photo)

Σίγουρα δεν μοιάζουν με τα σημερινά posts.

Δε θα πιστεύεις τα πρώτα posts της Hailey Baldwin στο Instagram (photo)

Κι όμως, έχουμε δει χιλιάδες φωτογραφίες από τα πρόσωπα της δημοσιότητας στα social media, ωστόσο θυμάσαι ποια ήταν τα πρώτα posts τους; Στην προκειμένη περίπτωση η Hailey Baldwin, η αγαπημένη σύζυγος του Justin Bieber άνοιξε το λογαριασμό της στο Instagram το 2012 και οι πρώτες δημοσιεύσεις της δε θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα του μοντέλου που έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Βέβαια, όλοι μας όταν ανοίξαμε τους λογαριασμούς μας στα social media όπως στο Facebook και στο Instagram, δημοσιεύαμε φωτογραφίες… τουλάχιστον ντροπιαστικές. Στη μόδα τότε ήταν το… duck face, τα μεγάλα γυαλιά και τα σύμβολα ειρήνης με τα χέρια. Αλήθεια εσύ θυμάσαι τις πρώτες σου φωτογραφίες;

Διάβασε επίσης: 10 total black εμφανίσεις της Hailey Bieber για να εμπνευστείς σήμερα

Η Hailey ενώ έχει το προφίλ ενός μοντέλου, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα social media, με μια κλεφτή ματιά στα πρώτα της post θα συνειδητοποιήσεις πως είναι μια από εμάς.

Το 2012 στις φωτογραφίες της είναι σχεδόν αγνώριστη και σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα τη Hailey του σήμερα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτογραφίες της πριν εννέα χρόνια και θέλουμε να είσαι ψύχραιμη στο αντίκρισμά τους. Ναι, είναι η Hailey σε ηλικία 16 χρονών, παρόλα αυτά, πρέπει να παραδεχτούμε πως ήταν πανέμορφη, όπως και τώρα άλλωστε.

Δες περισσότερα στη gallery.