Δεν είναι ψέμα! Το κοριτσάκι είναι το αγαπημένο σου μοντέλο

Αποκλείεται να την αναγνωρίσεις.

Άραγε μπορείς να καταλάβεις ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι ένα πανέμορφο μοντέλο με τεράστια επιτυχία, τόσο στις πασαρέλες, όσο και στην προσωπική της ζωή. Το 24χρονο μοντέλο έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, τον pop star που λατρεύεις με τον οποίο διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους.

Λοιπόν, πρέπει να σου πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την όμορφη celeb σε κάποια από τις παιδικές της φωτογραφίες. Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει σχεδόν 40Μ followers και όλοι της οι θαυμαστές ακολουθούν πιστά κάθε της δημοσίευση. Βέβαια πρέπει να παραδεχτείς πως οι φωτογραφίες της είναι τουλάχιστον γοητευτικές και ναι, είναι πραγματικά πανέμορφη.

Όσο για τη φωτογραφία που πρόκειται να δεις παρακάτω, βρίσκεται με τη μαμά της και αφορμή αυτής της δημοσίευσης στάθηκαν τα γενέθλια της. Οι θαυμαστές έχουν γεμίσει τα σχόλια με υπέροχες ευχές και στη λεζάντα της τους υπενθυμίζει πόσο την αγαπά και πόσο περήφανη νιώθει που την έχει.

Αλήθεια μπορείς να καταλάβεις, χωρίς να διαβάσεις το όνομά της, ποια είναι; Είναι το απόλυτο πρότυπο για τα νέα κορίτσια, είναι μια σωστή επαγγελματίας και σίγουρα είναι το πιο όμορφο κορίτσι στο χώρο του μόντελινγκ.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved