Cardi B: Είναι το απόλυτο rap icon και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Είναι όντως η θεά της ραπ σκηνής.

Η 28χρονη Cardi B είναι σίγουρα η απόλυτη θεά της rap σκηνής, όχι μόνο λόγω της φανταχτερής της εμφάνισης αλλά και για τα τρομερά επιτυχημένα κομμάτια της τα οποία κάνουν χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον κόσμο να την εκθειάζουν. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις πλατφόρμες Vine και Instagram και σήμερα είναι η πρώτη κυρία της rap μουσικής βιομηχανίας.

Έχει τιμηθεί ως η Γυναίκα Της Χρονιάς από το Billboard το 2020 και φυσικά τα hits δε σταματούν εδώ.Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες το ντεμπούτο της όμως που θα μείνει αξέχαστο ήταν το 2018 με το album «Invasion of Privacy» το οποίο και έγινε Νο1 στο Billboard 200. Βέβαια στη πορεία ήρθα διακρίσεις και μάλιστα ήταν η πρώτη solo καλλιτέχνιδα που κέρδισε βραβείο Grammy για το καλύτερο rap album.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα τραγούδια της Cardi B «έριξαν» το YouTube

Κάτι που ίσως να μη γνωρίζεις είναι η υποκριτική της καριέρα. Το 2015 η Cardi B εμφανίστηκε στην έκτη σεζόν της σειράς «Love & Hip Hop: New York» αποσπώντας πληθώρα θετικών σχολίων. Παρά την επιτυχία της στη σειρά τον Δεκέμβριο του 2016 αποφάσισε πως θα αποχωρήσει από το cast για να ακολουθήσει τη μουσική της καριέρα.

Έπειτα από όλα αυτά σίγουρα καταλαβαίνεις πως η Cardi είναι μια αξιόλογη καλλιτέχνιδα και βέβαια ότι τα κομμάτια της είναι ύμνοι της rap μουσικής του σήμερα. Όχι μόνο έχει καταφέρει να γοητεύσει το κοινό με τους στίχους και τη μουσική της αλλά η εμφάνισή της είναι σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας της. Είναι εκθαμβωτική και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι η απόλυτη Queen.

Στην gallery θα βρεις φωτογραφίες στις οποίες αποδεικνύεται το παραπάνω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved