Kylie Jenner: Η δωρεά ύψους 500.000 δολαρίων που θα σε συγκινήσει

Αυτή είναι σίγουρα η καλή πράξη της ημέρας.

Η Kylie Jenner είναι μια από τις πιο γνωστές influencer παγκοσμίως με τεράστια επιρροή στους θαυμαστές της. Λοιπόν, εκτός από γνωστή στο χώρο των celebs είναι και επιχειρηματίας, αφού λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, μια σειρά που πάει περίφημα. Σίγουρα είναι πρότυπο για πολλά κορίτσια εκεί έξω και η πρόσφατη κίνησή της μόνο ελπίδα και χαρά μπορεί να προσφέρει σε όλους μας.

Η πανέμορφη Kylie έκανε μια δωρεά ύψους 500.000 δολαρίων για καλό σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από το να στηρίξει έφηβους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο. Αφορμή αυτής της κίνησης στάθηκε η ασθένεια του φίλου της Harry Hudson, τον 27χρονου τραγουδιστή και τραγουδοποιό ο οποίος διαγνώστηκε το 2017 με λέμφωμα Hodgkin.



Όπως αναφέρεται στο Page Six, μια πηγή δήλωσε πως εκείνο που έπληξε περισσότερο τον καλλιτέχνη όταν διαγνώστηκε ήταν πως δεν υπήρχε επαρκής ψυχολογική υποστήριξη στους έφηβους. Η κίνηση της Kylie έδωσε ελπίδα στον Hudson ο οποίος δήλωσε πως είναι ευγνώμων για τη φιλία τους. «Ήταν πάντα εκεί για εμένα και μαζί θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να βρεθούμε στο πλευρό των νέων που μάχονται με αυτή την ασθένεια.»

Η δωρεά, με χρήματα από τους rocker Roger Daltrey και το Teen Cancer America του Pete Townshend, στο Monroe Carell Jr. Children’s Hospital στο Vanderbilt στο Nashville οδήγησε στη δημιουργία του «Hey, I’m Here For You Teen Lounge». Το όνομα του… φιλανθρωπικού αυτού οργανισμού πήρε το όνομά του από το μουσικό album κυκλοφορίας του 2020 του Hudson και θα προσφέρει στους νέους ψυχολογική υποστήριξη αλλά και η δομή θα έχει χώρους αναψυχής με βιντεοπαιχνίδια και άλλα.

Ακόμη κι αν πολλοί fans υποστήριξαν πως η δωρεά της Kylie δεν ήταν… αρκετή ή πως κρύβει δόλιους σκοπούς πρέπει να παραδεχθούμε πως η βοήθειά της είναι πολύτιμη και σίγουρα τέτοιες πράξεις πρέπει να χειροκροτούνται.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved