Θυμάσαι τον Justin Bieber 10 χρόνια πριν; Είναι αγνώριστος (pics)

Δε μοιάζει με τον Justin του σήμερα.

O Justin Bieber είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους pop καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή στη μουσική βιομηχανία. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και να τραγουδά covers γνωστών επιτυχιών. Σήμερα, έχει φτάσει να κατακτά τις πρώτες θέσεις των charts χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η αλήθεια είναι πως τον λατρεύεις και ακούς κάθε του single στην επανάληψη θυμάσαι όμως πώς ήταν όταν ξεκίνησε την καριέρα του;

Ο Justin πλέον είναι παντρεμένος με την Hailey Bieber και παρά την ατίθαση συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν τώρα δείχνει να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην αγαπημένη του. Μαζί κάνουν τα πάντα, από τις ηχογραφήσεις του στο studio, μέχρι και τον προγραμματισμό της ζωής τους, παρόλα αυτά οι πιστοί θαυμαστές του έχουν να θυμούνται τη σχέση του με τη Selena Gomez.

Ναι, η σχέση τους δεν κράτησε όσο οι περισσότεροι θα ήθελαν ήταν όμως το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού. Αν και ο pop αστέρας δεν συμπεριφέρθηκε στη Selena σαν… πριγκίπισσα, όπως δηλαδή αρμόζει σε κάθε κορίτσι, πλέον το θέμα έχει ξεχαστεί από τους περισσότερους.

Η σχέση του Justin με τη Selena διήρκησε από το 2010 μέχρι και το 2013, τότε δηλαδή που έπαψαν εντελώς να μιλούν. Τότε ο Justin ήταν στην αρχή της καριέρας του και ο κόσμος τον αποθέωνε για τα καλά. Αλήθεια όμως θυμάσαι πώς ήταν ο Justin τότε; Πώς έμοιαζε; Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά κυρίως όμως έχει αλλάξει η εμφάνισή του.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες του Justin από το 2010 και σίγουρα δεν θα τον αναγνωρίζεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved