Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η αγαπημένη σου ηθοποιός

Είναι αγνώριστη!

Πόσες φωτογραφίες ηθοποιών και μουσικών έχεις δει το τελευταίο διάστημα στην αρχική σου στο Instagram; Οι αγαπημένοι σου διάσημοι λατρεύουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους από παλιά και εμείς τρελαινόμαστε να τις βλέπουμε και να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ποιος ή ποια κρύβεται από πίσω.

Αυτή τη φορά το quiz δεν είναι εύκολο και το κοριτσάκι που θα δεις είναι πλέον μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς που έχεις λατρέψει. Αλήθεια μπορείς να καταλάβεις σε ποια αναφερόμαστε, μόνο από κοιτάζοντας τη φωτογραφία;

Το πανέμορφο κορίτσι είναι εκτός από ηθοποιός και pop τραγουδίστρια, πιο γνωστή όμως στο κοινό από το ρόλο της στη σειρά High School Musical της Disney. Έχει κυκλοφορήσει ένα studio album αλλά από τότε έχει αφοσιωθεί στην υποκριτική της καριέρα. Έχει παίξει σε παραγωγές όπως το «Journey 2: The Mysterious Island», στο «The Princess Switch» και στο «Bad Boys For Life».

Φυσικά, οι θαυμαστές τη θυμούνται λόγω του love- story της με τον Zac Efron και σίγουρα θα έδιναν τα πάντα για να τους δουν ξανά μαζί, αυτή τη στιγμή πάντως έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Δες ποια κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved