Δε φαντάζεσαι ποιο πανέμορφο μοντέλο είναι το κοριτσάκι της photo

Κι όμως, δεν πάει ο νους σου.

Ποιος θα περίμενε να δει αυτή τη φωτογραφία στα social media; Το διάσημο και πανέμορφο μοντέλο έχει ένα προφίλ στο Instagram γεμάτο με κομψές φωτογραφίες της, ωστόσο εκείνες που είναι με το σύζυγό της αλλά και εκείνες από τα παιδικά της χρόνια είναι οι αγαπημένες μας.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βρίσκεται με τον αγαπημένο της μπαμπά- την αδυναμία της- και με τον τρόπο αυτό του είχε ευχηθεί για τη γιορτή του. Η αλήθεια είναι πως στη δημοσίευση αυτή είναι αγνώριστη ίσως όμως αναγνωρίσεις τον μπαμπά της.

Το πανέμορφο ξανθό μοντέλο έχει παντρευτεί τον επιτυχημένο pop αστέρα και πράγματι ο γάμος τους ήταν τουλάχιστον παραμυθένιος. Η σχέση τους και η κοινή τους ζωή φαίνεται να είναι ιδανική και μάλιστα διαρκώς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Λοιπόν, μήπως έχεις καταλάβει σε ποια αναφερόμαστε; Σίγουρα στις φωτογραφίες δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που έχεις γνωρίσει σήμερα και ακολουθείς στα social media ωστόσο μόλις δεις ποια κρύβεται πίσω από το γλυκό αυτό κοριτσάκι θα συμφωνήσεις μαζί μας πως είναι μια γλύκα.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved