Bryce Hall: Ποια Addison; Αυτό είναι το νέο του κορίτσι και είναι κούκλα (pics)

Βρήκε νέο κορίτσι ακόμη δεν χώρισε;

Δεν έχει περάσει καιρός από την είδηση χωρισμού της διάσημης Tik- Toker Addison Rae από τον Bryce Hall και όπως φαίνεται εκείνος έχει βρει το νέου του αμόρε. Ο λόγος για μια πανέμορφη κοπέλα που ίσως να έχει κλέψει την καρδιά του Bryce και φυσικά μιλά για εκείνον με τον πιο γλυκό τρόπο, τι υπάρχει όμως ανάμεσά τους;

Η Josie Conseco, όπως αναφέρουν οι θαυμαστές, είναι το νέο αμόρε του Bryce Hall και η ίδια πήρε θέση επί του θέματος. Το πανέμορφο μοντέλο έκανε ένα Instagram Live Video στο οποίο μίλησε για την προσωπική της ζωή, αν έχει κάποια σχέση και βέβαια αναφέρθηκε στον Bryce.

«Ο Bryce έχει μια γλυκιά καρδιά» ανέφερε στο video που δημοσίευσε στο Tik- Tok Room. «Είναι απίστευτο αγόρι και απίστευτος άντρας» είπε συνεχίζοντας.

Οι φήμες σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως πήραν φωτιά αφού οι δυο τους εμφανίστηκαν περισσότερες φορές από ότι η καθεμία μας θα περίμενε. Ήρθαν κοντά σε κάποια parties φίλων και καταλαβαίνεις πως αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν θέση οι θαυμαστές.



Παρά τη στενή τους επαφή πάντως φαίνεται πως και οι δύο αρνούνται όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής και αναφέρουν πως είναι δύο καλοί φίλοι. Αυτό βέβαια το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει σε άλλα ζευγάρια, επομένως μένει απλά να επιβεβαιωθούν οι φήμες.

Μέχρι τότε δες τις φωτογραφίες της Josie στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved