Έχεις δει την κολλητή της Ariana Grande; Είναι μία κούκλα

Το αγαπημένο μας κορίτσι έχει μία φίλη που αγαπάει πολύ και δεν μπορούμε να μην προσέξουμε πόσο γλυκιά είναι.

Η Ariana Grande είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε. Δε συμβαίνει κάθε μέρα ένας άνθρωπος απλά να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του κοινού και, όταν αυτό γίνεται, δημιουργείται ένας πανικός. Το έχουμε ζήσει με πολλές celebrities, το ζούμε και τώρα με προσωπικότητες, όπως η αγαπημένη Ari.

Η δημοφιλία της ξέρεις ότι μεταφράζεται σε μερικά εκατομμύρια followers στο Instagram που ανυπομονούν για κάθε της φωτογραφία και για κάθε post που θα κάνει στον λογαριασμό της. Ωστόσο, μέσα από αυτόν έχουμε γνωρίσει και άλλες προσωπικότητες που έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή της.




Πρόσφατα, μία από τις κολλητές φίλες της Ariana, η Courtney Chipolone, είχε γενέθλια και, φυσικά, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μία σειρά από stories στα οποία έδειξε την αγάπη της για εκείνη. Η κίνηση ήταν πολύ γλυκιά, όμως, εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να μπούμε στο προφίλ της Chipolone.

Το κορίτσι είναι πάρα πολύ όμορφο και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram της είναι άκρως εντυπωσιακές. Με κολλητή την Ariana, βέβαια, όχι ότι μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση κάτι τέτοιο.

Επειδή εμείς κάπως εντυπωσιαστήκαμε με το προφίλ της, στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο εκρηκτικές της φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved