Αφροδίτη Λιάντου: Είναι το απόλυτο teen icon και αυτές οι photo είναι η απόδειξη

Είναι πραγματικά μια κούκλα.

Πώς να μην έχει πάρει τα ταλέντα της μαμάς της Εβελίνας Παπούλια η κόρη της Αφροδίτη; Μαμά και κόρη διαπρέπουν στον καλλιτεχνικό χώρο και ναι, ακολουθούν σχεδόν τα ίδια καλλιτεχνικά βήματα. Η ηθοποιός και χορεύτρια μπαλέτου Εβελίνα Παπούλια είναι μια super μαμά και σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Είναι στο πλευρό της κόρης της, σε κάθε επιλογή της και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εμφανιστεί δημόσια μαζί.

Η Αφροδίτη Λιάντου έκανε το ντεμπούτο της με το κομμάτι «Why». Στη συνέχεια ήρθε το «This Love», ένα κομμάτι με 70’s και 90’s επιρροές. Φυσικά και τα δύο τραγούδια της γνώρισαν αμέσως επιτυχία και ο κόσμος τα λάτρεψε.



Όσο για την καθημερινότητα της Αφροδίτης; Η 22χρονη πανέμορφη καλλιτέχνιδα είναι μια από εμάς και λατρεύει να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media. Βέβαια, περισσότεροι από 30Κ followers ακολουθούν πιστά κάθε της βήμα και ναι, μεταξύ των δημοσιεύσεών της υπάρχουν πραγματικά ορισμένες φωτογραφίες που αποδεικνύουν-και με το παραπάνω- πως είναι το απόλυτο teen icon.



Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις φωτογραφίες εκείνες που έχουν ενθουσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους και θα συμφωνήσεις μαζί μας πως είναι μια κούκλα!

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved