Απειλή για τη ζωή της Kendall Jenner: Ο ύποπτος και το ψυχιατρείο

Το διάσημο μοντέλο βίωσε ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό.

Η δημοσιότητα έρχεται με πολλά καλά, όπως φήμη, χρήματα, ευκολίες που ο μέσος κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πώς είναι. Ωστόσο, πολλές φορές συνοδεύεται κι από διάφορα αρνητικά. Το κυριότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Πόσο συχνά έχεις ακούσει για κάποια ιστορία στην οποία ένας διάσημος δεν μπορεί ούτε να βγει από το σπίτι του αν δεν είναι μεταμφιεσμένος ή αν δεν έχει μαζί του την προσωπική του φύλαξη.

Η Kendall Jenner βρέθηκε σε αντίστοιχη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έγιναν γνωστά από το TMZ, ένας 24χρονος άνδρας ονόματι Malik Bowker φαίνεται να ταξίδεψε από την άλλη άκρη της χώρας για να τη σκοτώσει και μετά να δώσει τέλος στη δική του ζωή.




Το μοντέλο πρέπει σίγουρα να τρόμαξε πολύ με το όλο περιστατικό, αφού, ας είμαστε ειλικρινείς, και μόνο στο άκουσμα του ότι κάποιος θέλει να σε σκοτώσει, τρομοκρατείσαι. Πόσο μάλλον όταν σου συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Και να φανταστείς ότι η Kendall έχει ολόκληρη φρουρά από ένοπλους φύλακες, ενώ το σπίτι της παρακολουθείται από κύκλωμα 24 ώρες τη μέρα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση και πού βρίσκεται τώρα ο Bowker.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved