Sophie Turner: Πείραξε τα χείλη της και το αποτέλεσμα είναι… κακό (photo)

Είναι τουλάχιστον υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Όλο και περισσότερα κορίτσια προσπαθούν να μοιάσουν στα πρότυπα των social media με παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους. Κάτι που βέβαια κάνει τις περισσότερες από εμάς να πειραματίζονται με τέτοιες αλλαγές είναι τα φίλτρα του Instagram που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Φυσικά αναφερόμαστε στις αυξητικές χειλιών που πολλές φορές έχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Τρανό παράδειγμα αυτού είναι η αγαπημένη Sophie Turner η οποία μάλιστα είναι πανέμορφη, κάτι που δεν δικαιολογεί την… υπερβολική της κίνηση.

Η 25χρονη Sophie μετά από μια δημοσίευσή της στα social media πυροδότησε τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων και όχι άδικα. Η ηθοποιός «πείραξε» τα χείλη της και μάλιστα η αλλαγή αυτή δεν περνά απαρατήρητη αφού όχι μόνο δεν της ταιριάζει, έχει αλλάξει ραγδαία την εμφάνισή της.

Με μια selfie φωτογραφία, φορώντας ένα απλό t-shirt και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τη φωτογραφία αυτή χαριτολογώντας. Συγκεκριμένα έγραψε «νιώθω φυσική».

Σίγουρα το αποτέλεσμα όχι μόνο φυσικό δε μοιάζει αλλά είναι… εξωπραγματικό! Μόλις δεις τη φωτογραφία της θα συμφωνήσεις και εσύ μαζί μας.

Μπες στη gallery και δες περισσότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved