Έχεις δει τον μικρότερο αδερφό του Tom Holland; Μοιάζουν πολύ

Θα παίξουν, μάλιστα, μαζί στη νέα ταινία του Spider-Man.

Ο Tom Holland είναι ένα παιδί που τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τον κόσμο. Οι ταινίες στις οποίες συμμετέχει έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Ποιος θα ξεχάσει τον καταπληκτικό Spider-Man στον οποίο έδωσε σάρκα και οστά; Κατά γενική ομολογία, ο ηθοποιός έκανε μία από τις καλύτερες ερμηνείες στον συγκεκριμένο χαρακτήρα μέχρι σήμερα. Έδωσε φρεσκάδα και μία ανανεωμένη άποψη στον εικονικό ρόλο.

Ο ηθοποιός, ωστόσο, έχει δύο αδερφούς. Ένας από αυτούς, ο 22χρονος Sam Holland, μοιάζει πολύ με τον Tom. Φαίνεται και εκείνος εξίσου cool και ο λογαριασμός του στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες που δείχνουν ότι μάλλον είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα χνάρια του μεγάλου του αδερφού.




Γνωρίζουμε, άλλωστε, ότι ο Sam πρόκειται να εμφανιστεί στην τρίτη ταινία του franchise του Spider-Man, «No Way Home», και ανυπομονούμε να δούμε αν πράγματι τα πράγματα είναι όπως τα φανταζόμαστε και αν το ταλέντο στην υποκριτική ρέει στο αίμα της οικογένειας.

Μέχρι, όμως, να γίνει αυτό, στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις φωτογραφίες που έχει το 22χρονο παιδί στον λογαριασμό του για να μπαίνουμε λίγο στο κλίμα μέχρι την άφιξη της νέας ταινίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved