Miley Cyrus: Θυμάσαι πώς ήταν το 2007; Δε θα την αναγνωρίσεις (photos)

Κι όμως, είναι το ίδιο πρόσωπο.

Μια από τις αγαπημένες pop star της νεολαίας είναι η Miley Cyrus και μάλιστα έχει καταφέρει να αγγίξει τεράστιο μερίδιο κόσμου σε παγκόσμια κλίμακα. Η Miley είναι συχνά στο προσκήνιο της επικαιρότητας και όχι άδικα. Έχει πολλά επιτυχημένα singles και εξαιρετικές εμφανίσεις.



Αν σε γυρίσουμε ελάχιστα πίσω στο χρόνο θα θυμηθείς πως η Miley Cyrus ζούσε τον απόλυτο έρωτα με τον Liam Hemsworth. Οι δυο τους είχαν μια ιδανική σχέση και έναν τέλειο γάμο, ωστόσο η ιστορία τους έληξε άδοξα και ο κάθε ένας ακολούθησε τον δρόμο του.

Στη συνέχεια ήρθε στη ζωή της ο Cody Simpson. Στα social media οι διαδικτυακοί τους φίλοι ένιωσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή πως η σχέση τους θα κρατήσει. Αν και όλα έδειχναν ουτοπικά, ταίριαζαν σε κάθε τι και περνούσαν υπέροχες στιγμές-ακόμη και η καραντίνα τους απέκτησε νόημα- τελικά χώρισαν.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η Miley είναι single και… ευτυχισμένη! Έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της, συνεχίζει να κυκλοφορεί νέα singles και ο κόσμος την αγαπά για αυτό ακριβώς που είναι. Εν τω μεταξύ, η Miley στα πρώτα της βήματα πρωταγωνιστούσε σε νεανικές σειρές. Αλήθεια εσύ τη θυμάσαι; Το 2007 η Miley ήταν πανέμορφη, ωστόσο δε θυμίζει σε τίποτα τη rock star του σήμερα.

Δες στη gallery 20 φωτογραφίες της και πίστεψέ μας, θα τρομάξεις να την αναγνωρίσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved