Ο Chris Hemsworth aka Thor ανέβασε μία επική φωτογραφία και υποκλινόμαστε

Περνάει τέλεια και είναι πιο ωραίος από ποτέ.

Οι celebrities ασχολούνται πολύ με τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Για την ακρίβεια, η ενασχόλησή τους είναι τόσο μεγάλη που το feed μας γεμίζει καθημερινά με φωτογραφίες τους, σε σημείο που πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να τις παρατηρούμε.

Το στυλ που υιοθετούν, βέβαια, είναι μία άλλη υπόθεση. Κάποιοι προτιμούν να εστιάζουν κυρίως σε φωτογραφίες από τη δουλειά τους. Άλλοι απολαμβάνουν τις πιο προσωπικές φωτογραφίες και προτιμούν να δείχνουν στο κοινό τους πώς πραγματικά είναι όταν η κινηματογραφική κάμερα κλείνει.

Ο Chris Hemsworth, που είναι πλέον γνωστός για τον ρόλο του Thor, εκτός από τις action ταινίες του μάς δείχνει και την υπέροχη οικογένειά του. Μαζί με την Elsa Pataky έχουν τρία παιδιά. Παρά τις όποιες υποχρεώσεις έχουν, βλέπουμε ότι βρίσκουν πολύ χρόνο για να περνάνε όλοι μαζί και εμείς μένουμε να τους απολαμβάνουμε.




Πρόσφατα, συγκεκριμένα, ο «Thor» δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο του μέσα σε ένα off-rode όχημα και είχαμε πολλά να παρατηρήσουμε. Αρχικά, το πόσο επικά περνάει κάθε φορά με τους δικούς του και έπειτα το σώμα του που είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την εν λόγω φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved