Cabello-Mendes: Έζησαν έναν εφιάλτη με την εισβολή στο σπίτι τους (vid)

Ληστές μπήκαν στο σπίτι τους στο Los Angeles.

Κι όμως, ακόμη και οι διάσημοι είναι ευάλωτοι και μάλιστα πέφτουν θύματα ληστείας, όπως ο Shawn Mendes και η Camila Cabello, οι οποίοι έζησαν τον χειρότερο εφιάλτη τους. Το νεαρό ζευγάρι έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα μόνο που σήμερα η είδηση η οποία τους φέρνει ξανά στο προσκήνιο δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Σε αυτό το σημείο εν τω μεταξύ να σου θυμίσουμε πως Shawn και Camila είναι σε σχέση εδώ και δύο περίπου χρόνια, κάτι που σημαίνει πως μένουν στο ίδιο σπίτι και περνούν το χρόνο τους κυρίως μαζί. Πρόσφατα μάλιστα ο Shawn μίλησε για το κορίτσι του με τον πιο γλυκό τρόπο. Σε συνέντευξή του στο SiriusXM Hits 1‘s Celebrity Session αποκάλυψε πως είναι γλυκιά, υπομονετική και πως του έχει διδάξει πολλά.

Λοιπόν, το ζευγάρι έζησε τον απόλυτο τρόμο αφού ληστές μπήκαν στο σπίτι τους στο Los Angeles. Το τραγικό δε της υπόθεσης είναι πως οι δυο τους ήταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή που συνέβη το κακό.

Όπως αποκάλυψε πηγή του TMZ, το ζευγάρι βρισκόταν εκεί όταν οι ληστές διέρρηξαν το σπίτι τους στο Los Angeles, ωστόσο είναι και οι δύο καλά. Οι ληστές όπως φαίνεται μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο και μάλιστα πρόλαβαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του Shawn, μια Mercedes G- Wagon. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ωστόσο δεν έχουν προβεί ακόμη σε συλλήψεις.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved