Το κοριτσάκι της photo είναι κόρη διάσημης ηθοποιού: Της μοιάζει απίστευτα!

Είναι σαν να βλέπουμε τη σταρ μικρή.

Μέσα σε όλες τις celebrities που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στον χώρο του θεάματος, είναι και μερικές που απλά ξεχωρίζουν. Μιλάμε για εκείνες που σχεδόν όλος ο πλανήτης γνωρίζει και, μπορεί να μην τις κατατάσσει απαραίτητα στις πιο αγαπημένες του παρουσίες, ωστόσο αναγνωρίζει πόσο ταλαντούχες -και κούκλες- είναι.

Στην προκειμένη περίσταση, αναφερόμαστε σε μία ηθοποιό που έχουμε απολαύσει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του κινηματογράφου. Μία μεγάλη σταρ που, πέρα από το ότι είναι πολύ στο κομμάτι της υποκριτικής, έχει και ένα παρουσιαστικό που εντυπωσιάζει κάθε θεατή.

Ο λόγος για τη Milla Jovovich που χρόνια τώρα αποτελεί ίνδαλμα για πολλούς ανθρώπους. Ταινίες, όπως Return to the Blue Lagoon και Resident Evil, θα μείνουν απλά αξέχαστες στο κοινό που τις βλέπει και τις ξαναβλέπει σαν να είναι η πρώτη φορά.




Στις 3 Νοεμβρίου του 2007, η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, την Ever Anderson, στο Cedars-Sinai Medical Center. Η μικρή είναι σήμερα 13 ετών και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην κούκλα μαμά της.

Καθόλου δε μας κάνει να απορούμε, λοιπόν, που από τα 9 της βρέθηκε στο εξώφυλλο διάσημων περιοδικών μόδας, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με εξαιρετικά εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που ήδη έχει προσθέσει στο βιογραφικό της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη μικρή και το πόσο μοιάζει με τη διάσημη μαμά της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved