Δες τι έγινε όταν η Khloé Kardashian έκλεψε το αυτοκίνητο της μητέρας της ως έφηβη

Η Khloé Kardashian θυμήθηκε μερικές από τις «σκανταλιές» που έκανε μικρή!

 

Η star των Keeping Up with the Kardashians, εμφανίστηκε στο The Drew Barrymore Show την Πέμπτη και είπε τι έγινε όταν έκλεψε το αμάξι της Kris Jenner, στα 16 της.


https://www.instagram.com/p/CM3MFW_Deg3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έκλεψα το Range Rover της μητέρας μου, όχι στη μέση της νύχτας, μπορεί να ήταν εννέα ή δέκα η ώρα, αλλά κοιμόταν ήδη, και το έσκασα» θυμήθηκε η Kardashian. «Γέμισα το κρεβάτι μου με μαξιλάρια – ήξερα ότι ήμουν πιο έξυπνη από οποιονδήποτε άλλον».

«Πήγα σε ένα πάρτι σε ξενοδοχείο, και πάρκαρα το αυτοκίνητο μου», συνέχισε. «Τότε ήρθε ο παρκαδόρος, χτύπησε την πόρτα και είπε ‘Με συγχωρείς, το αυτοκίνητο δίπλα έχει πάρει φωτιά, και καίει και το δικό σου’».

Η Kardashian εξήγησε πως η φωτιά ήταν το αποτέλεσμα ενός περιφρονημένου εραστή που ήθελε εκδίκηση.

«Από ό,τι φαίνεται, κάποια απατούσε τον σύζυγό της. Ο σύζυγος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της γυναίκας του. Δεν έδωσα το αυτοκίνητό μου στον παρκαδόρο επειδή δεν είχα χρήματα τότε, ήμουν 16,» εξήγησε. «Και είχα τα κλειδιά μου, οπότε δεν μπορούσαν να μετακινήσουν το αυτοκίνητό μου, και το μισό Range Rover έπιασε φωτιά».

«Ήμουν τόσο φοβισμένη, οδηγούσα σπίτι με κυριολεκτικά το μισό από το αυτοκίνητο να λιώνει, το λάστιχο γύρω από τα παράθυρα έσταζε» συνέχισε. «Μπορούσα να το οδηγήσω, αλλά ήταν ένα μπλε Range Rover και κυριολεκτικά άλλαξε χρώμα από τη μια μεριά λόγω της θερμότητας. Ήταν απαίσιο.»

Το περιστατικό αυτό έδωσε στη διάσημη ένα σημαντικό μάθημα όμως.

«Αυτός είναι ο λόγος που δεν το σκας κρυφά και δεν λες ψέματα – επειδή θα σε πιάσουν,» είπε στην οικοδέσποινα Drew Barrymore. «Κάθε φορά που έχω πει ψέματα, με έχουν πιάσει».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved