Θυμάσαι τη Συνατσάκη με καρέ ξανθό μαλλί; Θέλουμε αυτό το look ξανά (photos)

Είναι πανέμορφη, δεν συμφωνείς;

Ένα από τα πρόσωπα της δημοσιότητας το οποίo φυσικά ακολουθείς ανελλιπώς και λατρεύεις είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τις πλατφόρμες των social media και πλέον μετρά εκατοντάδες followers που πιστά παρακολουθούν κάθε δημοσίευσή της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αγάπης που της δείχνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι είναι τα απεριόριστα σχόλια και reacts σε κάθε της post αλλά ακόμη και στα vlogs τα οποία δημοσιεύει.



Λοιπόν, ακόμη κι αν την έχεις συνηθίσει με τα μακριά κατακόκκινα μαλλιά της, είναι άλλωστε ένα χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από το πλήθος, η mairiboo έχει αλλάξει στο παρελθόν looks και μάλιστα ανακαλύψαμε τις πιο όμορφες… μεταμορφώσεις της.

Σίγουρα τη θυμάσαι με μαύρα μαλλιά, σίγουρα τη θυμάσαι και τότε που αποφάσισε να τα κόψει ένα υπέροχο κοντό καρέ, τη θυμάσαι όμως με ξανθά μαλλιά; Είναι πραγματικά αγνώριστη και πρέπει να παραδεχθούμε πως θέλουμε να ξαναδούμε αυτή τη Μαίρη.

Επειδή όμως αυτό μοιάζει κάπως… δύσκολο, μπορείς να μπεις στη gallery και να δεις τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της, τότε που είχε κοντό καρέ και ξανθό μαλλί.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved